Szolgáltatásaink

Fő profiunk a Gafta által nemzetközileg elismert terménygázosítás, de szolgáltatásaink között szerepel még légterek- és faanyagok gázosítása, valamint teljes körű és professzionális rágcsáló- és rovarirtás is.

Termények, légterek, faanyagok gázosítása

Profi szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek a gázosítás területén. Évente több százezer tonna terményt gázosítunk a legmodernebb gázosítószerekkel és technológiákkal.

Rágcsálóirtás

Lakossági megrendeléseket rövid határidővel is teljesítünk, míg üzleti megrendelőink számára komplett rágcsálóirtási rendszereket építünk ki, teljes dokumentációval az ország egész területén.

Rovarirtás

Vállalunk megrendeléseket A HACCP előírásai szerinti, kötelező rovarirtástól kezdve, az üzleti ingatlanok és családi házak teljes körű rovarirtásáig és hosszú távú rovarmonitorozásig.

Professzionális Terménygázosítás

2020 óta a terménygázosítási tevékenységünket a nemzetközi hálózatban működő Gafta (az angol Gabona és Takarmánykereskedelmi Egyesület) auditálja évente.

Több évtizedes tapasztalat

Profi szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek a gázosítás területén. Évente több százezer tonna terményt gázosítunk a legmodernebb gázosítószerekkel és technológiákkal.

Sikeres üzleti kapcsolatok

Partnereink között tudhatunk olyan, a nemzetközi terménykereskedelemben is elismert cégeket, mint a Cargill Magyarország Zrt.

0
Testre Szabott Megoldások

Partnereink igényeihez és a mindenkor hatályos előírásokhoz igazítjuk a felhasználásra kerülő első kategóriás gázosítószereket.

Síktárolókban

Síktárolóban vállaljuk: ömlesztett és zsákos bármely termény fertőtlenítését, rövid behatási idővel.

Vasbeton és Fém Silókban

Vasbeton- és fém silókban is vállaljuk termények gázosítását: hagyományos áthúzatással, a legmodernebb gázkeringetéses módszerrel vagy akár vákuumos technológiával.

Terménygázosítási szakvéleményt szeretne?

Kérje egyedi szakvéleményünket az Ön telepén végzendő leghatékonyabb eljárásról!

Egyéb Gázosítási Szolgáltatásaink

Üzleti és lakossági ügyfeleink számára az alábbi területeken vállalunk
gázzal történő professzionális rovarmentesítést

Mezőgazdasági Légterek

Vállaljuk elsősorban mezőgazdaságban használt üres silók és raktárak, komplett silórendszerek, tranzitok szakszerű gázosítását.

Üzleti- és egyéb helyiségek

Vállaljuk komplett házak, helyiségek, tájházak és egyéb helyiségek gázzal történő profi rovarmentesítését, elsősorban szú és moly elleni védelmét.

Bútorok és tárgyak

Vállaljuk rovarfertőzött antik bútorok, berendezési tárgyak gázosítását állagmegóvás céljából.

Export- és Import faanyagok

Vállaljuk exportra szánt, vagy importált faanyag felhasználás előtti totális rovarirtását.

Amennyiben a fenti gázosítási tevékenységekről szeretne érdeklődni,
vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal:

Rágcsáló- és Rovarirtás

Lakossági és üzleti megrendeléseket egyaránt teljesítünk!

Rágcsálóirtás

A mezőgazdasági és állattenyésztő cégeknél, kereskedelmi egységeknél, ipari létesítményeknél, intézményeknél, turisztikai komplexumoknál, önkormányzatoknál komplett rágcsálóirtási rendszereket építünk ki, teljes dokumentációval az ország egész területén.

Az általunk felhasznált irtószerek az OEK előírásainak megfelelnek. A legkorszerűbb irtószereket, szabványnak megfelelő zárható, UV stabil szerelvényekbe helyezzük, melyek rögzíthetőek, és számozva, címkézve vannak.

Üzleti partnereinkkel szerződést kötünk és a megfelelő irtási rendszerességgel a rágcsálómentességet is biztosítjuk, garanciával, a HACCP rendszerekben is.

Lakossági megrendeléseket is rövid határidővel teljesítünk.

Árajánlatunkat, a helyszíni szemlét követően díjmentesen elkészítjük!

Rovarirtás

Vállaljuk a  HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point ) előírásai szerinti rovarirtást a jogszabályilag kötelező helyeken: vendéglátó egységek, konyhák, élelmiszer üzletek, élelmiszer előállító üzemek, stb.

Vállaljuk szállodák, társasházak, szállók, közintézmények, családi házak stb. teljes körű rovarirtását, a rovarmonitorozástól kezdve az irtás utáni mentesség hosszú távú fenntartásáig.

Igény szerinti lakossági megrendeléseket is teljesítünk.

Rovarirtásra használt technológiáink:

  • permetezés
  • gél technológia
  • hidegködképzés
  • füstképzés

Konkrét referenciákért keressen bennünket bizalommal!

Rovarirtás - Szezonális

Az éghajlati adottságainkból adódik, hogy egyes kártevők szezonális rendszerességgel elszaporodnak környezetünkben. Cégünk felkészült ellenük a hatékony védekezésre.

Darázsirtás: az Ön környezetében bárhol előfordulhatnak kisebb nagyobb kolóniákban. Szakembereink rövid határidővel, megfelelő felszereltséggel és hatékony irtószerekkel dolgoznak, előzetes helyszíni szemle alapján.

Pókirtás: legnagyobb fertőzöttség a nagyobb tavaink környezetében fordul elő, ezért elsősorban a Balaton és a Velencei-tó térségében vállaljuk: családi házak, nyaralók, szállodák, táborok, stb. szezonális pókirtását. Akár 2-3 hónapos hatástartóssággal is. Nyári időszakban különösen ajánlott.

Harlekinkatica: épületek környezetében előforduló példányok irtása ajánlott, mivel csípésük allergiás tüneteket válthat ki az arra érzékenyeknél. Épületek külső-belső felületén sikeresen irtható.

Ingyenes szaktanácsadással állunk az ügyfelek rendelkezésére!

Amennyiben tájékozódni szeretne az egyes kártevők jellemzőiről (pl. megjelenés, életmód és elterjedés):
A Magyar Egészségügyi Gázmesterek Egyesületének honlapján egy kiváló gyűjtemény található.

Rágcsáló- vagy rovarirtást szeretne?

Kérje egyedi szakvéleményünket az Ön telepén / lakhelyén végzendő leghatékonyabb eljárásról!

Keressen minket Bizalommal!

Ha felkeltettük érdeklődését, a lenti elérhetőségeken és a mellékelt űrlapon egyaránt kereshet minket. Hívását vagy írásos megkeresését képzett szakembereink fogadják!